ATR SERVICES este o companie cu capital privat, infiintata in 2001, avand ca obiect principal de activitate serviciile de comisionare si consultanta vamala, transporturi si servicii logistice.

Prin politici si strategii de dezvoltate sustinute, la nivelul anului 2006, am reusit sa creem o retea de 17 puncte de lucru in cele mai importante puncte de trecere a frontierei si vami de interior, deservind un portofoliu impresionant de clienti din majoritatea domenilor de activitate.

Dispunand in prezent de o echipa formata din 25 oameni motivati si prin experienta acumulata de-a lungul celor peste 10 ani de activitate, am reusit sa dezvoltam parteneriate strategice solide de lunga durata cu clienti locali si internationali, fiind constant preocupati de mentinerea si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor noastre.

Va punem la dispozitie cele mai eficiente solutii logistice si de transport, atat prin mijloace proprii cat si prin intermediul parteneriatelor incheiate cu case de expeditii si companii de transport renumite.

Profesionalismul, experienta si excelenta serviciilor noastre sunt valorile care ne reprezinta, in care credem si pe care le punem la dispozitia clientilor nostri.